Nombre total de pages vues

vendredi 2 août 2013

NEW ADDRESS, NEW MENTALITY ....LOL

MY LAST PICS IN MY FORMER  BATHROOM

THIS IS IT..... I JUST FINISHED TO MOVE IN IN MY NEW ADDRESS AND EVEN IF IT IS NOT ENTIRELY DONE NEXT WEEK, STARTING BY THURSDAY I WILL LIVE THERE.
 I ALREADY MAKE A LOT OF CHANGE FOR MY NEW HOME. ESPECIALLY FOR MY MAIL IT WAS QUITE A LOT OF WORK AND BORING AT THE SAME TIME BUT IT HAS TO BE DONE.
ISN'T IT...LOL

LAST TIME TO DO MY HAIR IN THIS  FLAT

YES, I AM MOVING  FROM 2 STREETS BUT I DO HAVE TO CHANGE MY WAY OF LIFE, BECAUSE WHEN I WAS PACKING UP, I NEVER REALISED HOW MUCH STUFF ( CLOTHES, SHOES, BOOKS, MAGAZINES, ETC....) I HAD.

I JUST MADE A TWIST OUT FOR THE WEEK 
AND IT WAS A HUGE SHOCK BECAUSE SOME OF THEM LIKE SHOES OR CLOTHES WERE PURCHASED WITHOUT BEEN WORE.
I JUST GAVE AWAY HALF OF MY CLOTHES AND SHOES TO  A CHARITY AND I JUST DUMPED ALL MY MAGAZINES ( ESSENCE, NEW AFRICAN WOMAN, EBONY....) TO THE APPROPRIATE RECYCLING BIN. I WILL NOT TAKE MY TV NO  NEED IT ANY MORE
 ( I NEVER WATCHED IT SINCE 10 YEARS).


IT WAS NECESSARY TO LIGHTEN UP MY POSSESSIONS BUT I REALISED THAT IT WAS ALSO  IMPERATIVE TO LIGHTEN UP  "MY MIND".. HOW ? JUST BY MAKING A PLEDGE.
I WILL NOT BUY ANY MORE CLOTHES, MAGAZINES  AND SHOES. CAN I KEEP MY PROMESS ?


BECAUSE SINCERELY ENOUGH IS ENOUGH.

TOO MUCH MONEY SPENT ON STUFF WHEN IF I LOOK CAREFULLY I ALWAYS WORE THE SAME OUTFITS AND ONLY 3 TYPES OF SHOES.
 BECAUSE I JUST LIKE TO  BE COMFORTABLE  WHEN I AM MOVING AROUND.  WITHOUT REALISING IT I WAS A SHOP ALCOHOLIC...LOL... I KNOW THAT I WILL DEFINITIVELY SAVE A LOT OF MONEY NOW.

SO NEW ADDRESS, NEW MENTALITY... LOL



I WILL BE BACK WHEN EVERYTHING WILL BE SETTLED IN MY NEW FLAT... I MEAN THE LAND LINE AND THE INTERNET BECAUSE TO BE HONEST IT IS THE MOST IMPORTANT ISSUE TO BE ADDRESS FOR ME  NOW. LOL

4 commentaires:

  1. I too just cleaned out a couple of closets and finally let go of some clothes I loved but haven't been able to wear since having my son over 4 years ago. It's very had for me to let go of books, but magazines no problem. I hope you find joy in your new place.

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. I really understand it when you say "very hard for me to let go" but I realised that it was more easier than I thought. Plus I chose to give up all the clothes that I did not wear frequently so I couldn't "miss them" and all the shoes that were hurting my feet and that I wore just one time ( and it was a lot. believe me ...lol).
      I did not have too much book except 3 religious book and some cuisine's book.
      I really like my new place thank you.

      Supprimer
  2. Congratulations on your new flat and the cleansing that often comes with packing up and moving. It is always good to become aware of the habits we develop over time; I had the same revelation that you had in your move. Too much stuff. As much as I hate it and hate to admit it, sometimes it is just good to make an address change. It really helps to clear one's thinking.

    Congratulations again!

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. SO SO TRUE AND THE WORST PART IT IS TO GIVE AWAY SOME OF YOUR BELONGINGS BECAUSE EVEN IF I DID NOT WEAR SOME OF THE SHOES OR CLOTHES, I STILL WANT TO KEEP THEM. IT WAS MY SISTER WHO TOLD ME " ENOUGH, IT'S ENOUGH IF YOU REALLY WANTED TO KEEP THEM YOU SHOULD HAVE AT LEAST WEAR THEM ONCE..LOL". THAT'S HOW I KNEW THAT I REALLY NEED TO LET IT GO. LOL

      Supprimer

opinions et sentiments