Nombre total de pages vues

lundi 22 octobre 2012

I THINK I AM ADDICTED ......MICRO BRAIDS AGAIN


YOU KNOW HOW I AM LAZY FOR STYLING MY HAIR AND QUITE CHEAP WHEN IT COMES TO BUY PRODUCTS. SO THE MICRO BRAIDS ARE PERFECT FOR ME.
 EASY TO MAINTAIN AND  VERY CHEAP FOR THE PROCUCTS THAT I USED. BECAUSE I ONLY USED CASTOR OIL WHEN I JUST WASHED IT AND MY DARK AND LOVELY LOTION EVERYDAY.
THAT 'S WHY I DECIDED TO DO IT AGAIN. AND I AM NOW SURE TO KEEP IT THAT WAY  THE ALL WINTER.
WHEN I TOOK OFF MY BRAIDS. MY HAIR WAS SOOO  THICK THAT IT WAS NOT EASY TO COMB AND BRUSH IT PROPERLY. EVEN MY ARMS HURT ME. LOL MY SISTER HAD TO DO IT. MAYBE IT IS THE REGULAR USE OF THE CASTOR OIL OR JUST THE FACT THAT I KEPT MY BRAIDS 4 WEEKS. SO I LOST THE HABIT TO COMB AND BRUSH IT. I  DON'T KNOW.

BUT AS A GOOD AND SATISFIED COSTUMER ,  I JUST ASKED MORE.......LOL. 
I RESTED MY HAIR FOR ONE WEEK THEN I MADE A CONDITIONING TREATMENT WITH
1 EGG, HONEY, OLIVE OIL AND MY BASIC CONDITIONER.
 I APPLIED IT ON MY DRIED AND UNWASHED HAIR FOR ABOUT 2 HOURS AND JUST RINSED IT.
A LITTLE SESSION OF BLOW DRYING PLUS FEW SCALP  MASSAGES WITH CASTOR OIL AND I WAS READY FOR ANOTHER SESSION OF BRAIDIND. MY SISTER MADE THEM IN JUST 2 HOURS. QUICKER THAN THE LAST TIME. NOW SHE IS KIND A SPECIALIST.
I JUST MADE A LITTLE CHANGE. THIS TIME I DECIDED TO NOT CO WASH MY HAIR AFTER BRAIDING BUT TO ONLY APPLY ALOES VERA GEL ALL OVER. AND I WANT TO SEE IF THERE WILL BE A DIFFERENCE FOR THE GENERAL ASPECT.
















I KNOW I AM RUBBISH AT MAKE UP BUT I REALLY WANT TO TRY SOME BLUE  ON MY EYES  LIKE JAZZWIFE. SO IF YOU DON'T LIKE THE RESULT. IT'S  HER FAULT NOT MINE.....LOL





6 commentaires:

  1. You are too funny for me! I don't even know what to say. LOL. So, I will just chuckle.

    RépondreSupprimer
  2. Thank but you need to accept the fact that i am really not that good with make up compare to you.LOL

    RépondreSupprimer
  3. They look great and your sister is very quick. Like you the first sets I made I almost wet as soon as they were made and then every day. For this one I will try to not wet them as often but much more like every other week a full wash and the other time a scalp wash with cotton. How long do you plan to keep those in ?

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Thank you. And i also wash them once a week then i apply hot castor oil on my scalp and spread it on the length., For my daily maintenance i apply a leave in and a Dark and Lovely lotion. I plan to keep them until the second week of November. Which will make like 5 weeks in total.

      Supprimer
  4. Réponses
    1. Thank you and yes it is so healthy for me to do it;lol

      Supprimer

opinions et sentiments