Nombre total de pages vues

dimanche 24 février 2013

AT LAST ......BYE BYE MICRO BRAIDS FOR GOOD


I KNOW I KNOW I SAID THAT I WAS SO ADDICTED TO MICRO BRAIDS THAT I WILL NOT CHANGE MY HAIRSTYLE SOON. BUT THE TRUTH IS I WAS STARTING TO BE FED UP BY ALL THE DETANGLING PROCESS PLUS THE SAME HAIRSTYLE FOR LIKE 6 MONTHS NOW IS BECOMING VERY BORING.

THE GOOD THING IS THAT FOR ALMOST THE COLD SEASON I DID NOT HAVE TO WORRY ABOUT MY HAIR. BUT NOW I JUST MISS THE SENSATION TO TOUCH, BRUSH OR COMB. I ALSO THINK THAT I NEED TO IMPROVE MY TWISTING STYLE.

I AM NOT THAT GOOD AT IT SO MY NEXT MOVE WILL BE TO CONCENTRATE ON MAKING BEAUTIFUL TWISTS AND TWISTS OUT.LOL
OBVIOUSLY MY ROUTINE WILL CHANGE BECAUSE I WILL TAKE THEM OFF EVERY WEEK. BUT I DON'T MIND THE WINTER WILL COME TO END EVEN IF IT IS SUPER FRIZZING NOW.
MICRO BRAIDS WERE GREAT BECAUSE MY HAIR IS THICKER AND LONGER.










I DID SHAMPOO AND CO WASHED. THIS A BIG SHRINKAGE YES !

I BLOW DRIED 


NOW  MY HAIR ARE FREE. LOL




4 commentaires:

  1. Coucou ca faisait longtemps :) Je te comprends tout à fait, moi aussi je suis en coiffure pro et j'ai hate de retirer mes nattes :) Tes cheveux sont toujours aussi beaux

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. COUCOU TE REVOILA AUSSI. MERCI POUR LE COMPLIMENT. LOL MAINTENANT QUE J'EN AI ASSEZ DES NATTES J'ESSAIE DE PERFECTIONER MES TWISTS ET CE N'AI PAS FACILE MAIS AU MOINS PLUS DE PROBLEM POUR LES DEFAIRE.

      Supprimer
  2. Good bye braids . . . sniff! sniff! . . . but I love forward to seeing what you'll do next.

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. I was just starting to getting bored with my microbraids NOW i want to "master" the making of twists and achieve a PERFECT TWIST OUT. So i really need to practice each week on my hair. so maybe i will be as good as you at it.

      Supprimer

opinions et sentiments